If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
разбира се че ако температурата се вдигне до там не се напъва какви по-различни от на бензин може да са последствията от прегрят дизел убедил съм се че двигателят е изключително здрав
а каква е тем. която вдигат при изряден двигател имам предвид при по-силни натоварвания
Може да си напука тиквата много по-лесно от бензина...а шанса да си прецакаш гарнитурата пък е още по-голям
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
впечатленията ми са други за прегряването,но не това ми е най-същественото интересува ме другите ми въпроси,за това какви темп. държат при натоварване,при нормално каране
за лампичката не мога да помогна иначе това според мен е оптималната температурата сега по студовете с нормално каране стои на 80+- при мен когато се напъне сериозно,пимерно по някоя магистрала с върло стига до делението под120+ ( това предполагам е защото радиатора е за смяна ) абе общо взето бая и играе стрелката за тем. и при вас ли е така?
А някой да знае каква е работната температура на тоя двигател защото когато е нормално времето онавън 15-20 градуса колата загрява на близо 98 градуса и там застава и не мърда.
Чувал съм ,че дизелите работят на по висока температура но се съмнявам да е чак толкова по висока.
А някой да знае каква е работната температура на тоя двигател защото когато е нормално времето онавън 15-20 градуса колата загрява на близо 98 градуса и там застава и не мърда.
Чувал съм ,че дизелите работят на по висока температура но се съмнявам да е чак толкова по висока.
много зависи от карането мои моита дава разход в града 7 и изван него пак толкова 1.9 тд е свалял сам я на 6 в града ама я милвам не се издаржа така че сичко зависи от това как се кара дали ти е тежак крака или не
Comment